Webové stránky www.herzig.cz slouží k přehledné prezentaci výrobků, zboží a služeb nabízených firmou Karel Herzig. Ceny a dostupnosti jsou orientační, odeslání objednávky slouží jako podklady pro vytvoření nabídky. Objednávka je závazná po osobní, telefonické nebo emailové komunikaci. Děkujeme

Prodej skladovacího materiálu

Stavební řezivo * KVH hranoly und BSH hranoly * Hoblovaný material* OSB desky, překližky a spárovky * Truhlářské řezivoBarvy OSMO * Spojovací materiálPalivové dřevo a brikety


V našem areálu ve Znojmě - Oblekovicích máme neustále skladem více než 1 000 m3 materiálu připraveného k okamžitému odběru.

Ke skladování využíváme více než 1 400 m2 krytých prostor. Materiál určený k prodeji a dalšímu zpracování je tak chráněn před deštěm.

 

skladKromě skladu provozujeme na ploše 7 500 m2 pilu, truhlárnu a prodejnu dřevěných materiálů, barev a spojovacího materiálu pro velkoodběratele a kutily. Díky tomu máme k dispozici kvalitní stavební dřevo a můžeme ho pro naše zákazníky  dále zpracovat. Naše zásoby můžeme rychle doplňovat.

Skladové položky si můžete pohodlně objednat prostřednictvím našich webových stránek, ale pokud máte jakékoli dotazy nebo nemůžete najít položku, kterou hledáte, neváhejte nás kontaktovat.

Zakládáme si na vysoké kvalitě našich výrobků a stejně tak na zboží, které nakupujeme. Proto spolupracujeme s dodavateli a výrobci, se kterými máme po více než 30 letech v oboru dobré zkušenosti. Spolupracujeme především s českými dodavateli a výrobci, případně i z Rakouska a Německa. Proto si u nás můžete být jisti, že i po dlouhé době nakoupíte stejný materiál...

Objednaný materiál si můžete vyzvednout osobně, pro usnadnění přepravy vám můžeme zapůjčit přívěs, na kterém si můžete hranoly v délce 7 m odvézt, nebo můžete využít některou z našich možností přepravy. (více v článku Doprava zde)