Webové stránky www.herzig.cz slouží k přehledné prezentaci výrobků, zboží a služeb nabízených firmou Karel Herzig. Ceny a dostupnosti jsou orientační, odeslání objednávky slouží jako podklady pro vytvoření nabídky. Objednávka je závazná po osobní, telefonické nebo emailové komunikaci. Děkujeme

Barvy na dřevo OSMO

Na naší provozovně ve Znojmě nově prodáváme také barvy na dřevo značky OSMO.

OSMO - nátěry na dřevo na bázi přírodních olejů a vosků, které nechají dřevo dýchat.

Dřevo je organická látka a jeho buňky mohou podobně jako buňky lidské kůže vlhkost pohlcovat a opět ji odevzdávat. Tato schopnost umožňuje dřevu dýchat. OSMO nátěry tuto schopnost dřevu zachovají, protože jsou vlastnostem dřeva přizpůsobeny.

Přírodní oleje, které proniknou hluboko do pórů dřeva ho chrání zevnitř a na povrchu vosk vytvoří elastický porézní povrch, který chrání dřevo z vnějšku, aniž by byla omezena jeho schopnost dýchat.

Dřevo ošetřené OSMO olejovými nátěry zůstane tak trvale hezké a elastické...

OSMO nátěry na dřevo jsou velmi vydatné, protože obsahují vysoký podíl pevných částic, což jsou oleje vosky a barevné pigmenty. Díky tomu se výrazně snižuje cena za 1 m2 natřeného dřevěného povrchu.

Renovace OSMO nátěrů jsou rychlé, protože obrušování starého nátěru není třeba. OSMO se neloupe a netvoří šupiny. Stačí přetírat na starý nátěr nový nátěr.

OSMO je v oblasti nátěrových hmot skutečná značka, která je známá po celém světě. Již více než 50 let vyrábí OSMO své nátěry na přírodní bázi z čistě přírodních dorůstajících surovin a dlouholeté zkušenosti jsou na kvalitě OSMO výrobků znát.

Natřete-li své dřevo OSMO přírodním olejovo-voskovaným nátěrem ucítíte sami ten rozdíl.

 

Na provozovně ve Znojmě máme skladem:

Tvrdý voskový olej ORIGINÁL (do interiéru)

Tvrdý voskový olej BAREVNÝ (do interiéru)

Dekorační vosk TRANSPARENTNÍ (do interiéru)

Selské barvy (do exteriéru)

Ochranná olejová lazura (do exteriéru)

Terasové oleje (do exteriéru)

UV ochranné oleje, impregnace, odšeďovače

Štětce


Skladové barvy si můžete také zakoupit na našem eshopu v sekci Nátěrové hmoty.

Na objednání jsou možné všechny produkty z katalogu zde.